Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iWatch w październiku 2014?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1387148400-U932522.jpg

Jak donosi chiński portal "C Technology", planowana data wydania zegarka od Apple to październik 2014 roku.

W przeszłości, pewne przedpremierowe informacje, umieszczane na wspomnianej stronie pokrywały się z prawdą, dlatego warto zwrócić na nie uwagę.

Plotki mówią o tym, że firma nie zdecydowała jeszcze o rozmiarze wyświetlacza tego urządzenia i testuje dwa prototypy. Może to potwierdzić wcześniejsze doniesienia o tym, że pojawią się dwie wersje - dla kobiet (1,3") i dla mężczyzn (1,7").

Źródłem energii ma być bateria o pojemności 100 mAh, którą będzie można ładować z odległości do nawet jednego metra. Biorąc pod uwagę fakt, że ta, która jest wbudowana w Galaxy Gear ma ponad trzykrotnie większą pojemność, a urządzenie wg użytkowników nie działa wystarczająco długo, informacja budzi wątpliwości.

Przed Apple stoi trudne zadanie. Pojawienie się iWatch'a jest niemal pewne, ale czy sprosta wymaganiom użytkowników i zdeklasuje konkurencję?

Źródło: MacRumors

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

nie wiem, chiński portal? potwierdzone info? nie powinno pierw przez amerykanów wyjść info? co jak co ale jak na apple to sądze że zegarek powinien być kozacki aczkolwiek to bedzie taki gadżecik tylko, średnio jakoś znajdują zastosowanie takie zegarki :c

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

A ja myśle ze to bedzie połączenie pebble+Sony smartwatch :x ale czas pokaze ;)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...